Rm1pmy24slc5sgysyrxt

Kom igång med pulsträningen

   Titta på trailer

Jag visar dig hur en pulsmätare ska sitta på hunden och de olika delarna på en pulsutrustning. Lite tips på vägen för att enkelt komma igång med din pulsträning.

www.agardhshundsport.se


Din kursledare


Britta Agardh
Britta Agardh

Jag hoppas att kunna både hjälpa och förgylla din vardag med inspirerade fysisk träning för din hund.

Jag driver Agardhs Hundsport AB tillsammans med min sambo. Har två barn födda 2007 och 2013, en aktiv tjänstehund och en yngling som kommer att bli tjänstehund så småningom. Jag är certifierad både som Fysioterapeut för hund och Personlig Tränare för hund och för människa och har specialiserat mig på att förebygga skador på aktiva hundar bland annat tjänstehundar/skyddshundar.

Jag har skrivit tre böcker i ämnet fysisk träning för hundar:

  • Konditionsträning för hundar 2011.
  • Fysträning för aktiva hundar 2013.
  • 365 Fysträning för hundar 2015.

Jag skriver även artiklar i hundtidningar som till exempel Amstaff Nytt www.amstaffklubben.se.

När jag gör konditionstester och lägger upp träningsprogram använder jag både löpband och pulsmätare. Hittills har jag lagt upp träningsprogram för bland annat vallhundar, lydnadshundar, draghundar, rapporthundar, skyddshundar och utställningshundar.

Intresset för fysisk träning och friskvård för hund har ökat här i Norden och jag föreläser och utbildar över hela landet. Jag samarbetar med gymnasieskolor där utbildningarna skräddarsys efter skolans och elevernas behov. Utbildar även hundintresserade till personliga tränare för hund.

Jag är utbildad instruktör i allmänlydnad och provledare inom uthållighetsprov via SBK. Har även gått Pedagogisk barn -och ungdomsledarutbildning i idrott via SISU.

Mitt intresse för längdskidåkning sitter i från tiden då jag tävlade längdskidor som junior i Åsarna och har även jobbat som skidlärare i Österrike, Mayrhofen och även i Bydalen.

Sajke´s Ymer och jag tog brons i SM 2010 i nordisk stil i Sundsvall och guld i SM 2010 i barmarksdrag i Mora.

Ring eller maila mig om du har frågor.
Maila: [email protected]
eller ring: 070-7799323


Kursinnehåll


  Pulsmätning
Tillgänglig i dagar
dagar efter du anmält dig

Kom igång nu!