L4xkmj9ctfswxhcrnwhz

Planera och bygg din webbkurs

Tips och instruktioner för att skapa en webbkurs.

Den här presentationen hjälper dig att skapa webbkurser med struktur och kvalitet. Det finns även skriftliga instruktioner på svenska hur du går tillväga rent praktiskt.


Din kursledare


webb-kurser.se
webb-kurser.se

Foto på Cathy Lewis

När jag insåg att min tid inte riktigt räcker till för allt jag vill göra och förkovra mig i började jag söka på internet efter webbkurser, men fann inte det jag letade efter. Började då titta på vad det kostar att använda sig av webbaserade utbildningsplattformar och förstod då varför de kurser jag letade efter inte fanns. Det var helt enkelt för dyrt för enskilda kursledare att skapa sina kurser. Det här måste man ju kunna göra något åt och började fundera på hur jag kan lösa detta problem. Kom fram till att om kursledarna inte behövde ta någon ekonomisk risk att sälja sin kunskap, så borde ju flera vilja dela med sig av sin kunskap och tjäna pengar på det.

Arbetade då fram en riskfri affärsmodell där kursledaren slipper betala något i förskott och endast ha en kostnad om det finns en intäkt. Tog fram två planer där ena är att kursledaren får 70% av sina kursintäkter och den andra är att kursledaren får 100% av sina kursintäkter till en fast månadskostnad som dras av innan den betalas ut. Det visade sig vara en bra idé och fick tidigt några som vill sälja sina kurser på Internet.


Kom igång nu!