Varför ska du hålla e-kurser?

Ett par på stranden med segertecken
 1. Du får dela med dig av din kunskap och etablerar dig själv som en expert inom ditt kunskapsområde!
  Tänk på allt du kan. Du sitter säkert inne på mycket kunskap inom ditt fält. Det kan vara en smal nisch eller ett bredare fält. Du behöver inte ha doktorerat, ha diplom eller långa utbildningar i bagaget. Det enda du behöver är kunskap inom ett fält och som du vill dela med andra.
 2. Tjäna pengar på din kunskap!
  Du har under åren arbetat upp din unika expertis. Timmar av studier, erfarenhet, sökande och testande har gjort att du kan det du kan! Det är den sortens expertis många andra inte har! Expertis som andra är villiga att betala för att uppnå.
 3. Du når ut till en större publik och tjänar mer pengar!
  Med en e-kurs behöver du inte själv vara fysiskt närvarande vid en specifik tidpunkt. Du har inga geografiska begränsningar och du behöver inte resa land och rike runt för att hålla kurser och föreläsningar inom ditt område. Du behöver inte hyra lokaler som begränsar antal deltagare eller riskera att bli av med vinsten genom att ha för få deltagare på vissa ställen.
 4. Du kan jobba var du vill och när du vill!
  Du kan jobba från ditt hemmakontor, från stugan i fjällen, från en strand i Karibien eller ett kafé i New York. Du har frihet att bestämma tid och plats själv! Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling!
 5. Marknadsför dina tjänster och skapa ett stort nätverk!
  Säljer du tjänster eller produkter kan du marknadsföra detta med en e-kurs och enkelt få många nya potentiella kunder!